Житомир Інформ

Божевільний ледь не вбив сина та підпалив дім на Київщині

Божевільний ледь не вбив сина та підпалив дім на Київщині
325849 ПЕРЕГЛЯДІВ

В селі Шевченкове Броварського району Київської області 61-річний житель скоїв декілька жахливих злочинів щодо своєї родини.

 

Спочатку 23 листопада 2021 року чоловік підняв сокиру і завдав декілька ударів власному сину по голові через піднятий конфлікт. Його було заарештовано за статтею 208 Кримінально процесуального кодексу України та оголошено можливе покарання за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Врешті решт правопорушник отримав покарання — домашній арешт у нічну пору.

 

Проте нещодавно 61-річний чоловік навмисно спричинив пожежу в будинку колишньої дружини з чотирма дітьми. Все минуло, жінці вдалося вивести всіх з хати, і таким чином, ніхто не постраждав, окрім спалених стін будинку, даху та деяких хатніх пристроїв і меблі.

 

Отже, чоловік знову був затриманий. Йому повідомлено про можливе покарання за ч. 2 ст. 194 КК України. Хоча, 30 листопада чоловік за рішенням суду був відправлений до психіатричного закладу для надання відповідної допомоги строком на 60 днів. Зазначається, що правопорушник мав певні психічні розлади.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео