Житомир Інформ

Грабіжники з Грузії на Київщині, детальніше:

Грабіжники з Грузії на Київщині, детальніше:
328858 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ввечері 2 грудня кілька злочинців пограбували квартиру в місті Вишневе Київської області. Було вкрадено три золоті каблучки, три наручних механічних годинників, двоє “розумних” годинників та значну суму грошей.

 

Працівники оперативно-розшукової служби за допомогою слідчих дій швидко знайшли крадіїв. Ними виявилися чоловіки віком 48 та 33 років. Обидва родом з Грузії. В минулому були судимі. Їх відразу було заарештовано за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

Тому оперативники, провівши обшуки у домах правопорушників, з’ясували, що там наявні різного виду відмички, пограбовані коштовні цінності та пристрої, їхній одяг й взуття для виконання крадіжок. Крім того, стало відомо, що злочинці користувалися ключем для відкриття даної квартири (методом добирання).Ще правоохоронці через проведені розвідувальні роботи, виявили, що крадії вже були фігурантами в інших подібного виду злочинах на Київщині.

 

Отже, наразі розпочато кримінальне провадження щодо даної справи за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Розслідування досі триває.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео