Житомир Інформ

Нарешті заарештовано крадія машин високого рівня на Київщині

Нарешті заарештовано крадія машин високого рівня на Київщині
475829 ПЕРЕГЛЯДІВ

У селищі Софіївська Борщагівка Бучанського району Київської області в решті решт було затримано чоловіка, який займався викраденням елітних автомобілів, в основному позашляховиків.

 

Свої крадіжки чоловік реалізовував в Броварах та Фастові разом з їхніми окружними територіями. За допомогою слідчих дій було з’ясовано, що правопорушнику 24 роки й він має кримінальне прізвисько “Тьомич”. Він здійснив цілу купу грабежів машин в різних місцях. Одним з викрадених транспортних засобів них є “KIA Sportage” і Броварах. Чоловік навмисно вимкнув сигналізацію та незадовго до цього зробив потрібний ключ, щоб викрасти машину. Потерпілі виклали оперативно-розшукову службу, яким швидко вдалося визначити особу чоловіка та оголосити його у загальний терміновий розшук.

 

Пізніше за допомогою слідчих дій було з’ясовано, що цей самий правопорушник скоїв ще цілий ряд подібних крадіжок в Київській області. Крім того, через необачні, надмірно самовпевнені дії чоловіки його помітили на одній АЗС і викрили його місце знаходження. Він винаймав житло в селищі Софіївська Борщагівка. Саме туди прибув наряд поліції та заарештував злочинця.

 

Нині відомо, що чоловіка затримано судом і відправлено в спеціальне місце тимчасового перебування, проте встановлено суми застави — 460 тисяч гривень. Надалі розслідування продовжується.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео