Житомир Інформ

Змушував ходити – чоловіку повідомлено про підозру у вбивстві 3-річної дитини на Донеччині

Змушував ходити – чоловіку повідомлено про підозру у вбивстві 3-річної дитини на Донеччині
343751 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Покровської оружної прокуратури 29-річному чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні умисного вбивства малолітньої дитини (п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено, що 24 січня 2022 року мешканець м. Курахове перебував вдома зі своєю співмешканкою та трьома малолітніми дітьми.  Близько 22:00 він взяв за руки 3-річного хлопчика, який з народження був особою з інвалідністю та не міг самостійно рухатись, та став примушувати його ходити.
 
Під час таких «занять» дитина стала плакати, після чого підозрюваний побив її руками по всьому тілу, спричинивши чисельні тілесні ушкодження, від яких хлопчик помер.
 
Рано вранці зловмисник поклав тіло малечі у сумку, відніс до покинутої ділянки садового товариства, розташованого за 2 кілометри від будинку, де закопав.
 
2 лютого 2022 року про зникнення одного з онуків правоохоронців повідомила його бабуся.
 
Цього ж дня проведеними слідчо-оперативними заходами зловмисника було викрито та затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
 
Наразі судовою медичної експертизою встановлено, що хлопчик помер внаслідок тупої травми голови з крововиливом під тверду мозкову оболонку.
 

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео