Житомир Інформ

Російське вторгнення в Україну : МВС розпочало співпрацю з Amnesty International щодо фіксації та розслідування воєнних злочинів

Російське вторгнення в Україну : МВС розпочало співпрацю з Amnesty International щодо фіксації та розслідування воєнних злочинів
312927 ПЕРЕГЛЯДІВ

⚡️МВС розпочало співпрацю з Amnesty International щодо фіксації та розслідування воєнних злочинів

З першого дня війни органи МВС працюють у посиленому режимі й максимально залучені як до оборони нашої країни, так і до фіксації наслідків воєнних злочинів і злочинів проти людяності, вчинених російськими окупантами. 

У цій роботі для українських правоохоронців дуже важливою є експертна підтримка партнерів, адже зараз усе робиться за для однієї спільної мети – задокументувати та верифікувати очевидні та жахливі порушення прав людини. 

Сьогодні відбулася зустріч представництва МВС?? на чолі з заступницею міністра Катериною Павліченко з командою міжнародної правозахисної організації. 

Експерти Amnesty International взаємодіють з органами місцевої влади та Урядом України у розслідуванні воєнних злочинів, вчинених росією, для того, щоб про них дізнався увесь світ. Також мають жорстку позицію щодо країн, які не готові висловити рішучий протест рф та вважають, що нейтралітет у питанні війни проти України доречний.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео