Житомир Інформ

Судові охоронці виявили у відвідувача однієї із судових установ Київщини речовину рослинного походження, схожу на наркотичну

151506 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 8 липня, співробітники Служби судової охорони виявили у відвідувача однієї із судових установ Київщини речовину рослинного походження, схожу на наркотичну.
Подія сталася в Білоцерківському міськрайонному суді Київської області. Молодий чоловік намагався потрапити на судове засідання, де розглядалася справа його товариша, але під час поверхневої перевірки судові охоронці в сумці сімнадцятирічного юнака виявили згорток із сухою, зеленою, подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожою на наркотичну.
Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області обмежили дії юнака та викликали до будівлі правосуддя слідчо-оперативну групу Національної поліції.
Після проведення процесуальних дій працівники поліції доправили молодого чоловіка разом із речовим доказом до відділку поліції для подальшого з’ясування обставин справи.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео