Житомир Інформ

На Донеччині у прокуратурі проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів

На Донеччині у прокуратурі проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів
11592 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під головуванням керівника Донецької обласної прокуратури Євгена Білоусова відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів регіону щодо стану запобігання та протидії злочинності і корупції в регіоні за 2020 рік.

Участь у заході взяли Голова Донецької ОДА, керівник обласної військово-цивільної адміністрації, представники Головного управління та УСР НП в Донецькій області, СБУ в Донецькій та Луганській областях, ДФС у Донецькій області, Східного регіонального управління ДПС України, Південно-східного міжрегіонального ТУ АРМА, ТУ ДБР, управління з питань виконання кримінальних покарань МЮУ, а також заступники керівника, начальники відділів та управлінь Донецької обласної прокуратури, керівники місцевих прокуратур та їх заступники.


Відкриваючи нараду, Євген Білоусов зазначив, що завдяки вжитим скоординованим заходам стабілізовано криміногенну ситуацію та забезпечено адекватну протидію злочинності та корупції. Загалом упродовж 2020 року в області ліквідовано 21 організовану групу, у тому числі з корупційними та міжрегіональними зв’язками. Учетверо зросла сума встановлених збитків, з яких реально відшкодовано майже 170 млн грн. Попри це, необхідно консолідувати роботу, насамперед, на пріоритетних напрямках нашої спільної діяльності.

Крім того, присутні обговорили основні прорахунки, що були допущені у минулому році та шляхи усунення їх у майбутньому. Підсумовуючи, учасники наради визначили основні організаційно-практичні заходи задля усунення наявних недоліків в роботі та покращення ситуації в області на цьому напрямі.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео