Житомир Інформ

НАТО не визнає анексію Криму

НАТО не визнає анексію Криму
19999 ПЕРЕГЛЯДІВ


Північно-Атлантичний альянс ніколи не визнає анексію Криму, вони будуть підтримувати Україну.
Про це стало відомо під час брифінгу з генеральним секретарем Організації Північно-Атлантичного договору.

Міністр іноземних справ України- Кулеба Дмитро дізнався про це від Єнса Столтенберга. НАТО дотримуються думки, що анексія Криму була незаконною, адже вони підтримують суверенітет України. А за ним верховенство держави має право діяти в межах своєї території, тільки однієї публічної влади, а не на межах інших держав.


Єнс Столтенберг додав, що усі держави, що входять до Організації Північно-Атлантичного договору, а це 29 країн, надають підтримку Україні та очікують від Росії виведення військ з та від території України.
Варто зазначити, що генеральни секретар НАТО додав, що анексія Криму була головною з причин посилення колективної оборони, а також збільшення присутності у Балтійських країнах та регіоні Чорного моря. Ці дії були виконані задля забезпечення безпеки країн НАТО. Адже, альянс не може допустити подібне до того, що сталося в Криму.
На разі, Північно-Атлантичний альянс більше не співпрацює з Росією з цивільних та військових питань. Вони є відкритими до діалогу, адже не мають на меті створити протиставлення чи стати загрозою для Російської Федерації.

Крім того, на саміті в Брюсселі Альянс визначив подальші кроки з посилення своєї оборони. Будуть сформовані групи для підтримки країн, які входять до складу НАТО, у таких сферах як кібербезпека, енергетична безпека та протидія пропаганді.


©2020 zhytomyr-inform

Мої відео