Житомир Інформ

У Дніпрі відкрили кримінальну справу щодо підпалу машини

У Дніпрі відкрили кримінальну справу щодо підпалу машини
442114 ПЕРЕГЛЯДІВ

Підпали машин вже не вперше трапляються у різних містах. Цього разу постраждав автомобіль у Дніпрі. І є вже навіть кілька варіантів, чому ж таке сталося.

Днями у Дніпрі на вулиці Яворницького 25 сталася катастрофа. На щастя, ні постраждалих автомобілів, ні людей більше немає. Там зранку спалахнуло авто, що за словами очевидців вже не перший день припарковане на цьому місці. Щобільше, можна було почути постріли. І це не на жарт налякало жителів району.

Зі слів тих, хто знаходилися неподалік місця події, спочатку пролунало кілька пострілів. Вони не йшли підряд. Потім авто загорілося. Після чого прозвучала вже черга пострілів з автомата.

На місце події викликали службу порятунку. Горів автомобіль Opel Vectra. Пожежу досить швидко вдалося локалізувати та ліквідувати. Загалом постраждав лише салон, пощастило, що поруч не було інших транспортних засобів. Для гасіння залучили 6 осіб та одиницю спеціального транспорту.

Як виявилося, всередині авто було знайдено автомат, що під'єднали до акумулятора. Він керувався дистанційно. Також знайшли й набої для нього. Чому вони там були та чому прозвучали постріли – поки що не відомо.

Зараз відомо, що власника машини шукають. Підозрюється, що відбувалася підготовка до його вбивства. Подія сталася недалеко від офісу депутата, тому це можливо. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 14 (підготовка до злочину) та частиною 1 статті 115 (вбивство).

Наразі триває слідство. Обставини та причетні до події особи з'ясовуються.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео