Житомир Інформ

У травні можна змінити місце складання ЗНО

У травні можна змінити місце складання ЗНО
232016 ПЕРЕГЛЯДІВ

Така можливість надається учасникам, місце проживання та заклад освіти яких знаходяться в різних областях, або ж на відстані понад 150 кілометрів одне від одного. Таку інформацію оприлюднила пресслужба Міністерства освіти і науки.

З огляду на ситуацію, що склалася, випускники закладів освіти можуть змінити місце проходження ЗНО — зробити це можна з 6 до 18 травня. Першочергово таке право отримали учні, які навчаються в закладах загальної середньої освіти інтернатного типу, закладах професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти. Зміна місця проведення ЗНО можлива лише за умови, що місце проживання і місце розташування закладу освіти розміщені в різних областях або відстань між ними перевищує 150 км.

Нове місце складання ЗНО може бути в населеному пункті, який максимально наближений до місця проживання або перебування учасників. Змінити місце складання ЗНО учасники можуть, звернувшись до керівника свого закладу освіти та вказавши місце свого перебування у час проходження сесії ЗНО. Керівники закладів освіти зі свого боку мають внести зміни до реєстраційних даних не пізніше 18 травня.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео