Житомир Інформ

З 7 квітня уряд посилює обмеження на кордоні: лишають 19 пунктів пропуску

З 7 квітня уряд посилює обмеження на кордоні: лишають 19 пунктів пропуску
259806 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тимчасово закритими будуть 115 пунктів пропуску, ще у 28 пунктах пропуску тимчасово припинене пішохідне сполучення. Про це інформує пресслужба Державної прикордонної служби.

Згідно зі змінами до розпорядження Кабінету Міністрів України № 288-р «Про тимчасове закриття деяких пунктів пропуску через державний кордон та пунктів контролю і припинення в них пішохідного сполучення», з 7 квітня державний кордон України можна буде перетнути лише автотранспортом і лише у 19 пунктах пропуску. Це Ягодин, Краківець, Ужгород, Тиса, Дякове, Порубне, Паланка-Маяки-Удобне, Старокозаче, Рені, Могилів-Подільський, Сеньківка, Нові Яриловичі, Славутич, Виступовичі, Доманове, Гоптівка, Юнаківка, Бачівськ, Мілове.

«Тимчасово закриті пункти пропуску (пункти контролю) через державний кордон для міжнародного пасажирського залізничного, повітряного, автомобільного (для автобусів) сполучення, — йдеться у повідомленні. — У зв’язку з тимчасовими обмеженнями, жодного пункту пропуску на державному кордоні, де здійснюється пішохідне сполучення, немає».

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео