Житомир Інформ

На українців чекає різке похолодання

На українців чекає різке похолодання
9429 ПЕРЕГЛЯДІВ

На більшій частині країни у найближчі два дні дощитиме. Нічні температури триматимуться на рівні +13...+16 градусів. Про це йдеться у повідомленні синоптика Наталки Діденко на її сторінці в соцмережі.

З 14 липня на більшій території України ненадовго встановлюється прохолодна погода. Протягом дня температура повітря коливатиметься в межах +18...+23 градусів. На Півдні та на південному сході буде тепліше, комфортні +20...+26 градусів.

«Дощі найбільш ймовірні у вівторок на Чернігівщині, Сумщині, Полтавщині — там можуть бути навіть грозові зливи, — повідомляє синоптик. — На решті території України — місцями локальні дощі, місцями прояснення. Без істотних опадів лише на Півдні та Сході».

На Дніпропетровщині 14 липня очікується доволі низька температура: вночі +14 градусів, вдень +19. Протягом дня дощитиме, можлива гроза. 15 та 16 липня нічна температура втримається на тому ж рівні, вдень потеплішає до +25. Вихідними повернуться звичні для липня +30, нічна температура підніметься до +20 градусів.

Теги: Україна,погода,похолодання,грози,дощі

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео