Житомир Інформ

Судовий процес стосовно директора КП «Гідроспоруди» закрили від громадськості

Судовий процес стосовно директора КП «Гідроспоруди» закрили від громадськості
69756 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Жовтневому районному суді під час слухання справи керівника КП «Гідроспоруди», якому закидають отримання неправомірної вигоди, вигнали активістів, а сам процес закрили від громадськості. Про це заявили члени ГО «Громадський контроль».

28 липня Жовтневий районний суд почав розгляд справи відносно керівника КП «Гідроспоруди» Валентина Лазарєва. Нагадаємо, справа стосується нецільового використання бюджетних коштів директором комунального підприємства. За даними слідства, чиновник переплатив за ремонт своєї службової автівки 186 тис. гривень

Просто під час судового засідання, коли адвокат підозрюваного дізнався про присутність на засіданні представника громадськості, сторона захисту виступила із клопотанням та почала вимагати закрити судовий процес від широкого загалу.

Прокурор не став заперечувати проти видалення активіста із судової зали. А сам суддя влаштував активісту справжній допит.

«Суддя Ополинська влаштувала справжній допит представника громадськості. Після цього, поставила із голосу — видалити активіста. Попри це, формально процес не оголосили закритим. Суддя у згоді із адвокатом чиновника заборонила представникам громадськості перебувати на засіданні», — йдеться у повідомленні.

За словами активістів, така поведінка судді дає привід сумніватися в неупередженості суду. Тож «Громадський контроль» й надалі слідкуватиме за перебігом подій та чекатиме на рішення по справі.

Теги: Валентин Лазарєв,суд,громадськість,КП «Гідроспоруди»,засідання

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео