Житомир Інформ

У Дніпрі майбутній правоохоронець затримав грабіжника, який поцупив телефон

У Дніпрі майбутній правоохоронець затримав грабіжника, який поцупив телефон
21213 ПЕРЕГЛЯДІВ

Подія сталася на залізничному вокзалі, хлопець саме проводжав маму, аж раптом побачив молодика, який тікав від чоловіка років 35. Останній кричав про те, що у нього вкрали телефон і просив допомоги. Не роздумуючи, курсант Дніпровського державного університету внутрішніх справ Артур Єрохін кинувся наздоганяти грабіжника. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ДДУВС.

Майбутній правоохоронець наздогнав злодія, затримав його та чекав поряд до прибуття на місце подій наряду поліції. Працівники слідчо-оперативної групи невдовзі доставили хлопця до відділу поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.186 КК України.

Як зазначає сам Артур, який вчиться на факультеті підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, нічого героїчного у своєму вчинку він не бачить.

«Моє головне завдання – наздогнати правопорушника. І в цьому взагалі нічого героїчного! Це ситуації, з якими нам доведеться стикатися щодня у професійній діяльності», – каже хлопець.

До речі, захищати правопорядок — це в Артура в крові, бо тато, хрещені, навіть прадід, – усі зв’язали свої життя з роботою у правоохоронних органах.

Теги: курсант,грабіжник , Дніпро,затримав,ДДУВС

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео