Житомир Інформ

На Дніпропетровщині через посадовицю казначейської служби держава отримала збитки у 700 тисяч гривень

На Дніпропетровщині через посадовицю казначейської служби держава отримала збитки у 700 тисяч гривень
42619 ПЕРЕГЛЯДІВ

Начальниця одного з районних управлінь Державної казначейської служби підозрюється у службовій недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки. Їй загрожує до п'яти років позбавлення волі, повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

Як встановило слідство, у 2013 році відділ освіти однієї з районних державних адміністрацій області уклав договір із товариством з обмеженою відповідальністю на виконання капітального ремонту загальноосвітньої школи. Вартість робіт становила 1,3 млн грн, гроші були виділені з бюджету. Незважаючи на те, що капітальний ремонт був виконаний у строк, підрядник не отримав частину коштів у розмірі 740 тисяч гривень, хоча гроші на рахунку були.

«Начальник управління Державної казначейської служби, достовірно знаючи про існуючий перед товариством борг та розуміючи, що на рахунках відомства достатньо коштів для його сплати, нехтуючи своїми посадовими обов’язками, жодних заходів для розрахунку за виконані роботи не вжила. Внаслідок таких дій спричинено збитки у майже 700 000 гривень», — повідомляють у прокуратурі.

Посадовиці вже вручено повідомлення про підозру, наразі їй загрожує від 2 до 5 років позбавлення волі.

Теги: посадовиця, Дніпропетровщина,збитки,рахунки,Державна казначейська служба

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео