Житомир Інформ

У Дніпрі триває реєстрація на змагання з робототехніки, у яких можна виграти 3 тисячі доларів

У Дніпрі триває реєстрація на змагання з робототехніки, у яких можна виграти 3 тисячі доларів
45063 ПЕРЕГЛЯДІВ

Приєднатися до перших в Україні змагань на основі конструктора VEX серед школярів Noosphere Engineering Race (NER) можна до 2 листопада. Стати учасником можуть діти та підлітки віком від 12 до 16 років, що мешкають у Дніпрі. Як зазначають організатори, мати особливі знання з робототехніки зовсім не обов'язково.

NER — це незвичайні змагання, які містять елементи навчання. Ментори Інжинірингової школи будуть супроводжувати учасників протягом усіх турів змагань. Учасникам нададуть необхідне програмне забезпечення, проведуть майстер-класи та вебінари з робототехніки VEX.
На учасників чекають три тури: завдання-ребус, програмування у віртуальному симуляторі та змагання реальних роботів з конструктора VEX IQ. До речі, з цього конструктора можна зібрати крутий механізм та запрограмувати його на різноманітні задачі. Деталі конструктора збираються у справжнього робота без використання додаткових інструментів, клею або паяльника.

Два перших етапи пройдуть в онлайн-форматі, а змагання реальних роботів — у приміщенні Noosphere Engineering School, якщо дозволить епідеміологічна ситуація.

На найкращих робототехників чекають подарунки від організатора NER Громадської Організації «Асоціація Ноосфера». Десять фіналістів другого туру будуть нагороджені наборами VEX IQ, а три переможці третього туру отримають 3 000$, 2 000$ та 1 000$ відповідно.

Теги: змагання,реєстрація ,школярі,конструктор,роботи ,«Асоціація Ноосфера»

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео