Житомир Інформ

У Кам`янському затримали псевдо-мінера, який вирішив перевірити правоохоронців на пильність

У Кам`янському затримали псевдо-мінера, який вирішив перевірити правоохоронців на пильність
53107 ПЕРЕГЛЯДІВ

Довелося евакуювати пасажирів та співробітників відразу двох вокзалів. За невдалі жарти чоловіку загрожує до шести років ув'язнення, повідомляє пресслужба НУ Нацполіції Дніпропетровської області.

Пів години знадобилося працівникам Кам'янського відділу поліції, аби виявити та затримати невідомого, який ввечері 1 жовтня повідомив поліцію, що вокзал замінований. Оскільки «мінер» не уточнив, який саме вокзал, перевіряли і залізничний, і автовокзал, з яких довелося евакуювати пасажирів і співробітників.

«На місце події виїхали поліцейські, експерти — вибухотехніки, кінологи з собакою, працівники інших екстрених служб, — повідомляють у поліції. — Правоохоронці ретельно обстежили приміщення та прилеглу територію. В результаті жодних вибухонебезпечних та підозрілих предметів виявлено не було».

Коли псевдо-мінера затримали, ним виявився 35-річний місцевий мешканець, вже раніше судимий. Чоловік повідомив, що ввечері випив зайвого та вирішив перевірити правоохоронців на пильність, подивитись, як швидко вони реагуватимуть на надзвичайну ситуацію.

Наразі за «допитливість» чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Теги: псевдо-мінер,Кам'янське,правоохоронці,вокзали,затримали

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео