Житомир Інформ

У дніпровських маршрутках розмістили «бейджі» з даними водіїв та автоперевізників

У дніпровських маршрутках розмістили «бейджі» з даними водіїв та автоперевізників
59840 ПЕРЕГЛЯДІВ

Таблички з інформацією про водія, який керує автотранспортом, з’явилися вже в 90% автомашин. Все це для того, аби пасажири мали змогу поскаржитися на дії конкретної дії, адже конфліктні ситуації в дніпровських маршрутках часто стають заголовками місцевої стрічки новин. То водій маршрутки пільговика відмовився везти, то нецензурно висловився на адресу котрогось з пасажирів.

Як повідомляють у пресслужбі Дніпровської міськради, відтоді як у салонах з’явилися своєрідні «бейджі» з даними водіїв, скарг від мешканців поменшало, а самі кермувальники стали більш дисциплінованими.

«Наразі ми маємо нововведення – це розміщення в салонах автобусів даних про водія та АТП з вказаним контактним номером телефону. Таким чином ми прагнемо покращити обслуговування пасажирів шляхом вирішення конкретних ситуацій, які виникають із водіями. У разі появи скарг на адресу нашого співробітника, ми спершу проводимо роз’яснювальну бесіду, якщо не допомагає, то буде штраф, найгірше – звільнення», — розповів засновник автотранспортного підприємства «Технополіс» В’ячеслав Павленко.

Як зазначив спеціаліст сектору контролю та моніторингу договірних зобов’язань департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Іван Васючков, у разі, якщо скарг буде багато, будуть вжиті відповідні заходи покарання не тільки щодо водія, а й самого автотранспортного підприємства.

Теги: маршрутки,дані водіїв,інформація, Дніпро,скарги,пасажири

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео