Житомир Інформ

У Дніпрі затримали російських шахраїв, які перебували в міжнародному розшуку

У Дніпрі затримали російських шахраїв, які перебували в міжнародному розшуку
59604 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кримінальна парочка внаслідок шахрайських дій з об’єктами нерухомості у місті Анапа завдали матеріальну шкоду на суму понад 16 млн російських рублів. В Україні вони уклали фіктивні шлюби та переховувались у Дніпрі, повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

У міжнародному розшуку 55-річний чоловік та 51-річна жінка перебували п`ять років. У Росії їх розшукували за шахрайство у великих розмірах.

«У 2013-2014 роках жінка уклала договір про спільне будівництво квартири у багатоквартирному будинку. В подальшому вона не виконала зобов’язань, передбачених документом, та заволоділа грошима у сумі понад 1,2 млн. рублів, — повідомляють у поліції. — Чоловік у 2010 році отримав гроші та оформив договір про пайову участь в будівництві нерухомості. Потім продав об’єкт третій особі, а 14,5 млн рублів привласнив».

У 2015 році шахраї перетнули державний кордон та переїхали до України. Аби мати право на тимчасове проживання, вони уклали фіктивні шлюби та переїхали до Дніпра, де переховувались на орендованій квартирі.

Наразі шахраї в ізоляторі тимчасового тримання, потім їх екстрадують на батьківщину.

Теги: шахраї,Росія, Дніпро,об'єкти нерухомості

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео