Житомир Інформ

Реконструкція спортмайданчиків

Реконструкція спортмайданчиків
86030 ПЕРЕГЛЯДІВ

З початку 2020 року у місті Дніпро вже відновили шість футбольних майданчиків, які належать шкільним закладам. На даному етапі реконструкція не зупиняється, планується відремонтувати ще 33 майданчики за три роки. Перелік цих закладів затверджено на зібраннях педрад.


Вже провели реконструкцію для 565 учнів СЗШ № 49. Спеціально обладнаний футбольний майданчик був мріє учнів, батьків та вчителів.
Як згадує мати одного із учнів, останній раз спортивним майданчиком займались ще понад 20 років тому. Коли в цій школі ще навчалися батьки теперішніх учнів, школярі просто бігали асфальтовим покриттям. Зараз же ситуація зовсім інша, тепер це справжнє футбольне поле, де учням набагато приємніше проводити уроки фізкультури.


Голова педагогічної ради Антоніна Змієнко каже: «За три роки кожен навчальний заклад отримає те, що потрібно в першу чергу. Нині усі капітальні ремонти тривають за графіком і в строки».


Тепер на новому майданчику займаються також учні Ліцею інформаційних технологій. Представниця батьківської ради Яна Бутиріна вважає, що реконструкція майданчика була дуже важливою для учнів, адже вони показують високі досягнення не лише у навчанні, а й у спорті.


Директор ліцею Сергій Григор’єв наголошує на тому, що завдяки спорту діти почуваються здоровими та бадьорими. Оскільки, учні ліцею завжди беруть участь в футбольних змаганнях, то завданням адміністрації було зробити майданчик якомога безпечнішим, що їм і вдалося – тепер ризик отримати спортивну травму став мінімальним.


Самі учні теж позитивно оцінюють зміни, які відбулись у їхніх школах.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео