Житомир Інформ

Прозора блискавка чи диво-меч: на Дніпропетровщині посеред міста тріснула навпіл зупинка

Прозора блискавка чи диво-меч: на Дніпропетровщині посеред міста тріснула навпіл зупинка
85343 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цей ранок мав початись як один із звичайних вівторків. Коли ви прокидаєтесь зранку, а за вікном ще темно, а вам хочеться залишитись вдома. Загорнутим в теплу ковдру, з гарячим чаєм та цікавим фільмом. Проте на Дніпропетровщині продовжують коїтись якісь дива. Що змусило зупинку громадського транспорту, яка стоїть там вже далеко не перший рік, тріснути навпіл?

Вже багато років у селі Надієвка Солонянського району Дніпропетровщини знаходиться зупинка “Жданово”. Таку назву вона отримала на честь попередньої назви населеного пункту. Збудували її у ті часи, коли саме село ще було Ждановим. Мешканці села вирішили далеко не ходити і не намагатись вигадати якусь кумедну назву, а залишили ту, яка була на честь населеного пункту.

Проте це місце вже багато років має зовсім іншу назву. А от відремонтувати стару зупинку руки у місцевих служб досі не доходили. Проте їм доведеться зробити це найближчим часом.

Сьогодні зранку всі мешканці Надієвки прокинулись з острахом, під галаси про те, що стара зупинка, яка вся була у маленьких тріщинах, луснула навпіл. Вона виглядає так, ніби по ній вдарила велетенська блискавка. Що тепер з нею буде невідомо, але мусцеві жители закликають усих бути уважнішими.

Слизький лід, постійна мряка можуть призвести до непередбачуваних падінь. А ви ж не хочете пролежати усі свята в лікарні з перемотаними кінцівками. Бережіть себе, і нагадуємо вам про те, що у Дніпрі на проспекті Яворницького з'явилося величезне провалля. Воно вже спровокувало барато падінь та аварій.

Тож сьогодні, виходячи з дому, зробіть це на кілька хвилин раніше і пересувайтесь повільно та обачливо, уникаючи падінь. Пам’ятайте, ваше життя знаходиться у ваших власних руках.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео