Житомир Інформ

Чого коштує життя людини? Чому один хотів померти, а помер інший?

Чого коштує життя людини? Чому один хотів померти, а помер інший?
125095 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Кривому Розі сьогодні доля промахнулась. Можливо доля, можливо мафія, проте факт лишається фактом. Людина померла. Під час аварії загинув чоловік, який сидів поруч із водієм. Хоча він їхав додому, куди дуже хотів повернутись. Але його лінія життя завершилась саме сьогодні.

Як це сталось? Хто винен? Чи є свідки?

В авто знаходились жінка, водій та ще один пасажир, який сидів на передньому сидінні. Водій під час руху зателефонував дружині. Вони сильно посварились. Ніхто не знає, чому це сталось, проте сварка була. Чоловік сказав, що йому це все обридло, і він прагне покінчити життя самогубством.

З того моменту минули лічені секунди. Пасажири не встигли навіть зорієнтуватись, як водій вивернув кермо. Авто врізалось в дерево яке росло обабіч траси. ДТП сталася на вулиці Фабричній. Легковик Mazda 6 врізався у дерево. Про такі випадка кажуть і тут доля промахнулась. Удар прийшовся на пасажирське місце. Чоловік тридцяти п’яти років загинув на місці.

Водій та жінка залишились живі. Тут все складається, як за романом “Майстер та Маргарита”: “Так, людина смертна, але це було б ще півбіди. Погано те, що вона іноді раптово смертна, ось у чому фокус! Цегла ні з того ні з сього нікому й ніколи на голову не звалиться”. А от водій, якому ви довіряєте своє життя, може захотіти перервати своє. Так, від усього в житті не захиститись, проте спробувати все ж таки варто.

Будьте обережними. Останнім часом трапляється дуже багато аварій. під Києвом у ДТП загинув водій ВАЗ і його 14-річний пасажир. Зіткнення автомобілів Renault та ВАЗ сталося на автодорозі Київ-Знам’янка. Причини різні, і не завжди винен той, хто сидить за кермом, як у цій ситуації. Проте все добре буде лише з тим, хто сам якомога більше оберігає себе.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео