Житомир Інформ

Вандалізм в Дніпрі набирає обертів! Пошкодили фонтан “Гейзери”

Вандалізм в Дніпрі набирає обертів! Пошкодили фонтан “Гейзери”
8881 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останнім часом в Дніпрі досить частими стали випадки вандалізму. Хтось намагається завдати шкоди тому, що інші роблять заради доброустрою міста. Минулого тижня повідомляли про те, що хтось навмисно пошкоджував фігурки, які стали своєрідною культурою міста. Спочатку відірвали частину потяга, потім справа дійшла до руйнування коліс велосипеду. А сьогодні вандали вирішили перейти всі межі.

На Січеславській набережній в Дніпрі хтось завдав величезної шкоди фонтану “Гейзери”. Було пошкоджено 5 решіток. Ким та коли саме, намагаються встановити правоохоронні органи. Ніхто не розуміє, чого саме намагаються домогтись зловмисники, проте якщо так триватиме і надалі, вони можуть перейти й до знищення історичних пам’яток.

Зараз комунальним службам доводиться проводити роботи по відновленню цієї структури, як і двох попередніх. Також вони вже замовили решітки. А поліція подовжує проводити пошуки тих, хто це зробив. Поліціянти обіцяють, що вони все ж таки знайдуть спосіб викрити вандалів, які намагаються зруйнувати гармонію міста. Адже їхня активізація дуже схожа на спробу розтрощення культури міста. Нещодавно повідомляли про те, що хтось сильно пошкодив ряд елементів в парку Пам’яті та Примирення. В ньому вандали лютували не на жарт. Встигли зламати опори молодих дерев, вивернути з землі лавки, поламати та зіпсувати дитячі гойдалки.

Якщо вам відома хоча б якась інформація стосовно того, що відбувається, повідомте поліцію. Адже доброустрій міста – це справа кожного небайдужого мешканця. Поліція поки не має інформації стосовно того, хто це робить. Вони намагаються встановити, чи це діє одне угруповування, яке має певну мету, чи це просто ряд збігів і випадкові спроби самоствердження підлітків.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео