Житомир Інформ

Олександр Дугін сказав: Треба убивати українців, убивати і убивати!

Олександр Дугін сказав: Треба убивати українців, убивати і убивати!
290305 ПЕРЕГЛЯДІВ

...Александр Гелійович (Дугін. - Ред.) не відмиється від крові невинних жертв. Так само, як його улюблений німецько-нацистський геополітик євразієць Карл Гаусхофер, який життям своїм, свого сина і дружини розплатився за злочини гітлерівського режиму... – іще  2014 року зауважив знаний письменник і дипломат Юрій ЩЕРБАК, передбачивши криваве майбутнє Імперії Зла і навіть самого сумнозвісного Дугіна, у якого днями загинула донька.

…принцип етнічної ненависті до українців (яких ще донедавна зверхньо поплескували по плечу, називаючи «братами») неприховано демонструють Дугін і Глазьєв. «Раньше мы смотрели на Киев и на Галичину. Теперь нам просто не на что смотреть. Эти ублюдки больше никого не интересуют. Они еще исторгают проклятия и плюются кровью, но их время прошло. Начинается время Новороссии» — писав Дугін (24.05.2014).

І закликав: «Путин, раздави гадину! Надо убивать украинцев, убивать и убивать! Как профессор я так считаю» (6.05.2014).

Професор Московського державного університету, теоретик геополітики і євразійства, провісник нового російського Середньовіччя виступає як заурядний провокатор і підбурювач убивства українських громадян (серед яких немало росіян), руйнування мирних міст і сіл України.

Автор: Юрій Щербак

Джерело: Газета "День" 

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео