Житомир Інформ

Нідерланди перемогли Катар та вийшли у плей-офф ЧС – "допомога" VAR та провал господарів турніру

Нідерланди перемогли Катар та вийшли у плей-офф ЧС – "допомога" VAR та провал господарів турніру
388704 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нідерланди без проблем обіграли Катар у 3-му турі ЧС-2022.

 

ЧС-2022. Група А

Нідерланди – Катар – 2:0

Голи: Гакпо, 26, Де Йонг, 49

Нідерландці прогнозовано розпочали гру активніше. Гравці збірної Катару намагалися створити бодай якісь моменти, проте пресинг "помаранчевих" не дозволяв атакувати. На 26-й хвилині Гакпо точно пробив з-за меж штрафного та відкрив рахунок у грі.

По перерві нідерландці подвоїли перевагу – Френкі де Йонг підібрав м'яч у штрафному та безжально відправив його у правий кут воріт. Після низки замін Стевен Бергейс організував третій гол, однак рефері після перегляду VAR зафіксував гру рукою. Підопічних Луї ван Гала це не зупинило, тож вони продовжували атакувати.

Гравці Катару майже весь другий тайм провели на власній половині поля. Наприкінці гри їм навіть вдалося провести атаку, але забити бодай гол престижу в цьому матчі не вийшло.

У підсумку, Нідерланди вже забронювали собі вихід з групи А (7 очок), а Катар попрощався з ЧС-2022. До слова, Сенегал обіграв Еквадор та також оформив вихід у плей-офф ЧС.

Джерело

Теги: ЧС-2022 ,Катар ,Нідерланди ,Новини ,Головні новини ,Favbet,Україна,Спорт,Новости спорта,Новини спорту,Спортивные новости,Спортивні новини,футбол,новости футбола, новини футболу,новости,Нідерланди – Катар – 2:0,Нідерланди – Катар ,Чемпіонат,Чемпіонат Світу,Чемпіонат світу,Чемпіонат світу 2022,ЧС 2022,збірна Катару,збірна ,Коді Гакпо ,Гакпо ,Коді Гакпо Вікіпедія,Гакпо Вікіпедія,Френкі де Йонг,Френкі де Йонг Вікіпедія,VAR, Стевен Бергейс, Бергейс, Бергейс Вікіпедія, Стівен Бергейс Вікіпедія, Стівен Бергейс ,Сенегал,Еквадор,Катар - Сенегал ,Сенегал впевнено розібрався з Катаром ,плей-офф ЧС,плей-офф ,Нідерланди перемогли Катар та вийшли у плей-офф ЧС,Нідерланди перемогли Катар ,Нідерланди перемогли Катар та вийшли у плей-офф
Автор: admin.sportcomua

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео