Житомир Інформ

Франклін провокуватиме Джошуа на рингу під час суботнього бою

Франклін провокуватиме Джошуа на рингу під час суботнього бою
274912 ПЕРЕГЛЯДІВ

Джермейн Франклін готується провокувати екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа прямо на рингу під час бою.

Аутсайдер зі США зазначив, що на нього не варто розраховувати у розкрутці бою, але вже безпосередньо на рингу він дає волю язику, щоб придушити суперника психологічно, повідомляє vRinge.

Таким чином, британському екс-чемпіону світу у суперважкій вазі слід морально готуватися почути про себе багато неприємного прямо під час поєдинку проти американця.

"Я кажу гидоту на рингу, але не перед боєм, - розкрив свою філософію Джермейн. - Я починаю розмови на рингу, можу обізвати його там ганчіркою або іншим поганим словом. Поза рингом я небагатослівний, але з початком бою ви можете почути, як я кажу йому: "Твоя мама б'є сильніше, ніж ти". Трешток поза рингом - це не мій метод. Ні, я роблю це на рингу, по ходу поєдинку, у клінчах".

"Я хочу роздратувати опонента на рингу, - пояснює Франклін. - Напевно, я занадто дурний, щоб розкидатися лайками поза рингом. Я просто почну реготати і не зможу зупинитися. А ось на рингу мене ніби перемикає, і я стаю більш безжальним. Так, У попередньому бою проти Ділліана Вайта я назвав його слабаком після того, як він мене вдарив, я сказав йому: "Та ти немов плюшевий, друже".

Бій Джошуа-Франклін стане головною подією вечора боксу 1 квітня у Лондоні (Англія). До речі, Франклін вже знайшов слабке місце Джошуа і розповів, як переможе.

Джерело

Теги: Джермейн Франклін,Франклін,Джермейн Франклін Вікіпедія,Ентоні Джошуа,Джошуа,Ентоні Джошуа Вікіпедія,Джошуа Вікіпедія,Джошуа Википедия,Энтони Джошуа,Энтони Джошуа Википедия,Ділліан Вайт,Вайт,Ділліан Вайт Вікіпедія,Бокс,новости бокса,новини боксу,Новости,Новини,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини
Автор: admin.sportcomua

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео