Житомир Інформ

VІІ турнір з художньої гімнастики «О л е к с а н д р і я» за підтримки відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області

VІІ турнір з художньої гімнастики «О л е к с а н д р і я» за підтримки відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області
404861 ПЕРЕГЛЯДІВ

VІІ турнір з художньої гімнастики «О л е к с а н д р і я» за підтримки відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області 12-14 травня 2023 року традиційно в приміщенні спортивного комплексу комунального закладу Білоцерківської міської ради ДЮСШ „Юність” відбувся VІІ турнір  з художньої гімнастики «Олександрія» за підтримки відділення Національного Олімпійського комітету України  в Київській області.

У змаганнях взяли участь близько 280 гімнасток, які виступали в 12 вікових групах у 4 категоріях по програмі МС, КМС, І,  ІІ, ІІІ розряду та програмі юний гімнаст.

Біла Церква відкрила щирі обійми, гостинно зустрічаючи учасників турніру з художньої гімнастики «Олександрія», зокрема команди міст: Київ-ДЮСШ №13, Київ КДЮСШ «Фенікс», Чернігів,  Одеса, Харків, Васильків, Вишгород, Запоріжжя, ДЮСШ «Спартак» Біла Церква та  ДЮСШ «Юність» Біла Церква.

Юні гімнастки мали змогу не тільки змагатися за звання Чемпіона, а й безкоштовно відвідати перлину України - державний дендрологічний парк «Олександрія» Національної академії наук України.

Адміністрація парку на чолі з Наталією Сергіївною Бойко надали можливість учасникам турніру “Олександрія” безкоштовно відвідати парк.

У змаганнях брали участь наймолодші гімнастки 2018 року народження  в номінації “Перший старт”. Малеча отримала свої перші нагороди.

Протягом змагань свою майстерність у захоплюючих показових виступах демонстрували гімнастки  ДЮСШ «Юність».

Переможці та призери були відзначені дипломами, медалями та цінними призами. У кожній віковій категорії найкращі гімнастки були нагороджені кубками, а саме:

Толкунова Софія - м.Запоріжжя

Корсун Софія - м.Чернігів

Данільченко Анастасія - м. Біла Церква

Комар Катерина - м.Одеса

Євтушок Єлизавета - м.Чернігів

Войтенко Софія - м.Одеса

Будникова Дарія - м.Васильків

Концева Владислава - м.Вишгород

Комолікова Катерина - м.Чернігів

Бороухіна Олександра - м.Біла Церква

Чулініна Маргарита  - м.Одеса

Соловей Стефанія - м.Одеса

Пушкарьова Софія - м.Вишгород

Задорожна Варвара - м.Вишгород

Ісак Кіра - м.Одеса

Праведна Ніколь - м.Одеса

Шляхтицька Єва - м.Одеса

Касьяненко Станіслава - м.Харків

Найда Єлизавета - м.Харків

Литвин Марія - м.Біла Церква

Шаталова Кароліна - м.Біла Церква

Крочак Єва - м.Біла Церква

Нагороджували переможців та призерів начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради, заступник голови відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області  - Олексій Копишинський, директор ДЮСШ “Юність” - Володимир Корнієнко, заступник директора з навчально-тренувальної роботи - Майя Дячук та  тренер з художньої гімнастики, майстер спорту - Валентина Гаврилова.

Вітаємо гімнасток з успішними виступами та бажаємо нових спортивних здобутків!

Дякуємо ЗСУ! Ми обов’язково переможемо!

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео