Житомир Інформ

Гравці СК “Прометей” завітали на змагання до студентів

Гравці СК “Прометей” завітали на змагання до студентів
231268 ПЕРЕГЛЯДІВ

Баскетболісти команди Суперліги України СК “Прометей” Олександр Місяць та Віталій Мальчевський завітали на відкриття баскетбольного турніру серед дівчат до Кам’янського коледжу фізичного виховання. Змагання є частиною щорічної Спартакіади серед студентів коледжів і технікумів міста та паралельно проводяться по 12-ти видам спорту.

Спартакіада розпочалася у жовтні й буде тривати впродовж усього навчального року. Однак саме баскетбольна першість стартувала 19 листопада. Організатори кажуть, цьогоріч участь у змаганнях беруть чотири команди.

Це господарки майданчика - коледж фізичного виховання, чемпіонки минулого року - команда медичного коледжу. Також, колективи індустріального та технологічного коледжів. Ось на цьому і все. Невелика кількість учасників пов`язана з тим, що жіночий баскетбол недостатньо культивується в нашому місті”, - розповів головний суддя Спартакіади Іван Якименко.

Виправити ситуацію, популяризуючи баскетбол, прагнуть функціонери нинішнього лідера чемпіонату України.

Нам теж, як частині команди “Прометей", дуже приємно відкривати цю Спартакіаду. Помітне бажання у дівчат грати в баскетбол. Нам, як професійним баскетболістам, це приємно бачити”, - каже гравець СК “Прометей” Віталій Мальчевський.

Представники міської влади Кам’янського впевнені — спілкування молоді з професійними гравцями справляє позитивний вплив на результат.

Завдяки таким зустрічам, я думаю, у них буде сплеск емоцій та бажання тренуватися й надалі, розвиватися та підвищувати свій рівень майстерності”, - впевнений керівник управління молоді та спорту Кам’янської міськради Едуард Коряк.

У якості подарунків“прометеївці” підготували клубні журнали, а також календарики, які можна обміняти на безкоштовні квитки на наступну домашню гру СК“Прометей” проти Баскетбольного клубу “Харківські Соколи”. Матч відбудеться 6 грудня.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео