Житомир Інформ

Підручний розповів про свою участь у шоу-гонці

Підручний розповів про свою участь у шоу-гонці
9398 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дмитро Підручний візьме участь у німецькій шоу-гонці і сподівається, що колись таке буде можливим і в Україні
Український біатлоніст Дмитро Підручний розповів про свою участь у шоу-гонці у Вісбадені, що в Німеччині.
Він розповів, що запрошення потрапило не до нього напряму, а спочатку його надислали у федерацію біатлону, потім звідти його передали тренеру Дмитра, а вже потім про це дізнався сам біатлоніст. Тренер та Дмитро разом вирішували, чи варто йому брати участь у цьому виставковому змаганні, і це, за словами спортсмена, відбувалося приблизно місяць тому.
Підручний додав, що для нього цікаво взяти участь у такому заході, адже це важливий досвід. Спортсмен висловив сподівання, що колись таке буде можливо організувати і в Україні.
На питання про те, чи буде можливість у когось із близьких підтримати Підручного в шоу-гонці чи це буде неможливим через обмеження відвідування заходу, біатлоніст повідомив, що туди поїдуть лише він і лише один тренер із його групи тренерів.
Нагадаємо, що шоу-змагання у Вісбадені відбудуться 27 вересня, їх покаже німецький суспільний мовник ZDF.
Варто зазначити, що окрім Підручного в шоу-гонці візьмуть участь серед чоловіків норвезький біатлоніст Йоганнес Бо, Бенедикт Долль, Філіпп Горн, Кантен Майє, Яков Фах, Лукас Гоффер та Юліан Еберхард. У жіночій гонці змагатиметься, серед інших, титулована італійка Доротея Вірер.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,біатлон,Дмитро Підручний,Доротея Вірер
Автор: News Ukraine

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео