Житомир Інформ

Новий спонсор збірної України: “Львівське” об’єднує людей!

Новий спонсор збірної України: “Львівське” об’єднує людей!
132098 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні стало відомо, що у нашої національної збірної з футболу з’явився новий спонсор. Тепер з січня 2021 року бренд “Львівське” офіційно буде фінансувати збірну України з футболу. Про це повідомила Українська асоціація футболу, яка нещодавно підписала із ними контракт.

Євген Шевченко, генеральний директор Carlsberg Ukraine сказав, що “Львівське” вже багато років намагається поєднати українців, аби в них була єдина спільна мета та єдине прагнення до перемоги. Проте тепер вони мають достатньо можливостей для того, аби зробити щось масштабне. Саме тому вони вирішили стати спонсорами національної збірної з футболу. На його думку, за Національною збірною має стояти сильний національний спонсор, який допоможе їм забезпечити поїздки та тренувальні місця. Тож тепер вони готові йти із нашими футболістами до перемоги.

Як зазначає Андрій Павленко, саме зараз всім найбільше необхідна міцна рука, яка підтримуватиме їх від початку і до самого кінця. Так, під час пандемії, економічної нестабільності та нерозуміння того, що буде далі, “Львівське” стане для футбольної команди ковтком свіжого повітря, яке надає сил бігти скоріше та забивати більше.

А ми нагадуємо вам, що попри карантин та локдаун наша збірна все ще продовжує тренування. Тож цього року вони сподіваються лише на перемогу. Так, остання партія завершилась для нас не дуже вдало, проте в них ще є час завершити тренування та стати набагато сильнішими. А їхні фанати із нетерпінням чекатимуть на наступні матчі, які відбудуться, ми сподіваємось, досить скоро.

А поки що ми спостерігатимемо за нашими біатлоністами та тенісистами, які наразі змагаються за титул чемпіонів. Тож бажаємо всім успіхів та сподіваємось на перемогу! Нехай кожен із них переможе у найтяжчому поєдинку. У поєдинку з собою.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео