Житомир Інформ

Глядачі знову зможуть насолоджуватись футболом: в Україні знову відкрили стадіони!

Глядачі знову зможуть насолоджуватись футболом: в Україні знову відкрили стадіони!
20633 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора анонсували введення адаптивного карантину. За його умовами ми будемо орієнтуватися за зонами. В багатьох зонах будуть введені послаблення. Наприклад продовжать час роботи кафе. А в деяких місцях навіть нададуть можливість проводити заходи з великою кількістю глядачів. Проте лише в тому випадку, якщо буде достатньо простору.

Кабінет міністрів анонсував таку довгоочікувану новину для кожного футбольного вболівальника! Тепер можна буде проводити змагання із глядачами. Так, про повні стадіони казати ще рано, проте з 18 лютого, а це означає, що відсьогодні можна починати купляти білети та приходити на ігри улюблених команд.

На одному з чергових засідань Кабінет міністрів довго намагався розв'язати питання стосовно того, чи вводити адаптивний карантин, проте нещодавно вони прийняли рішення про те, що це необхідно зробити. Хоча ці зміни мають вступити до дії лише 24 лютого, та для спортсменів все ж таки вирішили зробити виняток.

Відсьогодні можна проводити спортивні заходи із глядачами, проте заповнено може бут не більше, ніж 50% глядацьких місць. Чим це зумовлено? Пандемія все ще продовжується, тож держава намагається уникнути повторного спалаху цієї хвороби. Тож окрім заповненості залу, необхідно буде дотримуватись ще ряду протипандемічних заходів. І обов’язковим також повинен бути моніторинг здоров’я самих учасників змагань.

Заборона проведення матчів з вболівальниками діяла ще від кінця жовтня минулого року. Влітку 2020-го ігри Національної збірної, матчі Єврокубка було дозволено проводити з обмеженим числом глядачів. Проте вже сьогодні на “Олімпійському” глядачі матимуть змогу подивитись матч київського “Динамо” проти бельгійського “Брюгге”. Початок гри заплановано на 17.00, тож ви матимете змогу придбати квитки, якщо їх встигнуть пустити в продаж. Адже ще нещодавно їх не було.

Чому квитки так і не змогли дійти до глядачів, поки невідомо, тож всі чекають на те, що скаже Кабінет міністрів України. Можливо, вони ще встигнуть якось виправити цю ситуацію. Проте навіть якщо й ні, то вже наступні матчі точно зможуть вже зібрати стадіони із вболівальниками. Тож чекайте на анонсування перших білетів. А ми триматимемо вас в курсі того, як завершиться матч та чи зможе київське “Динамо” отримати перемогу після зимових зборів. Нагадуємо, що цього року команда виступатиме трохи в іншому складі.


©2020 zhytomyr-inform

Мої відео