Житомир Інформ

4 медалі виграли спортсмени з Дніпровщини під час чемпіонату в Туреччині!

4 медалі виграли спортсмени з Дніпровщини під час чемпіонату в Туреччині!
22351 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олександр Пшеничников розповів, що 4 легкоатлети з Дніпровщини, які виступали в складі збірної України, змогли завоювати 4 медалі та встановити особистий рекорд. В Стамбулі провели чемпіонат Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій. Троє спортсменів, які представляли Україну на цих змаганнях були із Дніпровщини. Вони змогли вибороти 4 медалі, серед них одна золота, срібна та дві бронзові.

Анна Рижикова-Ярощук виборола одразу 2 медалі. Вона становила новий особистий рекорд на дистанції в 400 метрів, за що й отримала “срібло”. Також в її активі тепер є й золото, яке вона отримала під час естафети 4 на 400 у складі жіночої команди.

Бронзові медалі отримали двоє спортсменів з Дніпровщини: Станіслав Коваленко та Іван Єрьомін. Станіслав показав високі результати під час бігу на дистанції в 60 метрів. А от Іван зміг показати досить високий результат у стрибках із палицею.

За словами Василя Ярощука: «На «балканських іграх» Анна Рижикова-Ярощук та Станіслав Коваленко виконали нормативи, необхідні для чемпіонату Європи. Вже незабаром вони представлять область на зимових змаганнях з легкої атлетики в Польщі».

А в змаганнях взяли участь 14 країн світу, які представляли 390 найкращих учасників. Тож вся Дніпровщина хоче привітати своїх спортсменів з такою прекрасною перемогою. Вони показали себе, як дисципліновані та чудово підготовані до будь-яких випробувань учасники. Ми вітаємо їх із цією перемогою та бажаємо успіхів під час подальших змагань. Тренер зазначив, що попри те, що спортсмени показали себе на досить високому рівні, їм усе одно необхідно багато тренуватись, аби мати змогу показати себе із найкращого боку під час змагань в Польщі.





©2020 zhytomyr-inform

Мої відео