Житомир Інформ

Булінг в одній з Херсонських шкіл

Булінг в одній з Херсонських шкіл
379233 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно в одній зі шкіл смт Велика Лепетиха Херсонської області працівниками оперативної служби було зафіксовано факт булінгу учнів 5 класу. Булером виявився їхній 11 річний однокласник.

 

Спочатку до поліції прийшла мама одного з учнів з заявою про кривду та приниження її сина. Тому школу відвідали працівники ювенальної превенції через можливий прояв булінгу. В ході їхньої роботи та проведення опитування серед учнів цього класу, звичайно в присутності вчителів та батьків - факт булінгу був підтверджений.

 

Інспектори завдяки розмовам з потерпілими дітьми дійшли висновку, що хлопець доволі часто принижував, говорив нецензурні слова на своїх однокласників та завдав їм кривди. Проте сам булер стверджує, що діти самі його провокують на такі дії в їхній бік.

 

Отже, врешті решт на одного з батьків 11-річного кривдника було складено адміністративний протокол за ч. 3 ст. 173-4 (Булінг). Крім того, працівники превенції провели з хлопцем виховну (роз’яснювальну) роботу через факт неприпустимої поведінки стосовно своїх однокласників.

 

Працівники поліції та ювенальні інспектори закликають дітей не мовчати про факт булінгу, не проявляти агресію та в першу чергу, якщо сталася неприємна ситуація (кривда, цькування) повідомляти вчителів та батьків.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео