Житомир Інформ

ДОПОМОГА ДЛЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

ДОПОМОГА ДЛЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ
361382 ПЕРЕГЛЯДІВ

У рамках міжнародної стратегічної гуманітарної ініціативи «Допомога Схід», до навчальних закладів, які розташовані на території Донецької та Луганської областей, направлено канцелярські вироби на суму більш як 175 тисяч гривень.

За словами засновника ініціативи, командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва загальна вага гуманітарного вантажу становить понад дві тонни.

– Цього разу діти з тринадцяти населених пунктів, які наближені до лінії зіткнення, отримають необхідне шкільне приладдя, що допоможе їм отримувати знання під час навчального процесу, – зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Крім цього, канцелярські вироби також буде передано до Краматорського будинку дитини «Антошка» та санаторно-оздоровчого закладу «Смарагдове містечко» у місті Святогірськ.

– Ми сподіваємось, що завдяки нашій підтримці якість освіти тільки зростатиме, адже вона є важливим фактором розвитку сучасної держави та її майбутнього, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Варто зазначити, що допомогу передано за сприяння Асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» (Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе), віце-президент пані Діана Дольс, Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України - АсМАП України, президент, голова ради Леонід Костюченко та підприємства "Санагро Украïна», БФ «Наш Краматорськ», директор Олександр Шевченко, БФ БО «Проект Варнави», голова правління Володимир Любовецький. Керівником-координатором проєкту є офіцер Командування об’єднаних сил ЗС України Борис Кутовий.

 

Разом переможемо!

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео