Житомир Інформ

Новостворена команда КВК ПНПУ імені В. Г. Короленка дебютувала на Всеукраїнському благодійному кубку сміху

Новостворена команда КВК ПНПУ імені В. Г. Короленка дебютувала на Всеукраїнському благодійному кубку сміху
323387 ПЕРЕГЛЯДІВ

18 червня 2023 р. команда КВК Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка «А голову ти дома не забув!?» (капітан команди – Володимир Александров) дебютувала наВсеукраїнському благодійному кубку сміху, який відбувся у Вінниці.

«Понад три роки у нашому університеті не було команди КВК. Тому ми охоче підтримали ініціативу студентів відродити та розвивати рух КВК. Для студентської ради дуже важливо, щоб кожна студентська ініціатива була втілена в життя. Створення такої команди – чудова можливість для здобувачів освіти розвинути навички комунікації, лідерства, творчості та колективної роботи», – зазначила голова Студентської ради Віталіна Сагайдак.

Всеукраїнський благодійний кубок сміху відбувся у Вінницькій обласній філармонії імені М. Д. Леонтовича. У ньому взяли участь 10 команд з чотирьох міст України: Києва, Вінниці, Харкова та Полтави.

ПНПУ імені В. Г. Короленка представляла команда у такому складі:

Володимир Александров – студент факультет історії та географії, група ІО-32;

Софія Мариноха – студентка факультет філології та журналістики, група ІН-18;

Кристіна Марчук – студентка факультет філології та журналістики, групи У-13;

Давід Якименко – студент факультет філології та журналістики, група ГФ-17

Софія Ремига – студентка факультет педагогічної та мистецької освіти, група ОМ-13;

Анастасія Ремига – студентка факультет компʼютерних наук, математики, фізики та економіки, група М-14;

Іван Терещенко – студент факультет філології та журналістики, група ІН-18;

Віталій Воробйов – студент факультет історії та географії, група ГО-14.

Лідер команди «А голову ти дома не забув!?» Володимир Александров наголосив: «Надзвичайно приємно бути єдиною командою з Полтави на такому масштабному заході. Для нас велика честь представляти наш університет та місто на Всеукраїнському кубку сміху».

Конкурсним змаганням передував виступ зіркової команди «7*я». Професіонали створили особливу атмосферу, зарядили публіку  позитивними емоціями та стали прикладом для менш досвідчених, але перспективних команд-новачків.

Оцінювали виступи команд відомі гумористи України: учасниця шоу «Ліга сміху» у складі команди «Моя провінція», акторка скетчкому «Країна У» Анастасія Ткаченко; гендиректор гумористичного шоу «Ліга сміху» Наум Баруля; учасник команди «Ось ці хлопці» з шоу «Ліга сміху» Артем Сагітов;  учасник шоу «Ліга сміху» у складі команди «Відпочиваємо разом» Дмитро Зелінський; учасник шоу «Ліга сміху» у складі команди «Вінницькі», актор скетчкому «Країни У» Дмитро Голубєв.

Завершився фестиваль позаконкурсним виступом зіркової команди «В активному пошуку».

Усі команди були нагороджені дипломами учасників.

Кубок переможця виборола команда з Києва «Юля/Валера».

Адміністрація університету, викладачі, Студентська рада вітають команду-дебютантку «А голову ти дома не забув!?» з успішним виступом.  

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео