Житомир Інформ

У Рівненській області в магазині продавали пиво без ліцензії

У Рівненській області в магазині продавали пиво без ліцензії
329066 ПЕРЕГЛЯДІВ

7 грудня правоохоронці Рівненської області зафіксували факт обігу слабоалкогольних напоїв без дозвільної ліцензії.

Це трапилося під час проведення заходів, що спрямовані на протидію нелегальному обігу підакцизної продукції. Таким чином, правоохоронцями Вирівської громади виявлено порушення порядків господарської діяльності.

У магазині села Федорівка Сарненського району працівниками поліції був зафіксований факт продажу слабоалкогольних напоїв, а саме пива, без необхідної ліцензії, яка надає дозвіл на дану діяльність.

В результаті, поліцейськими офіцерами громади на 51-річну власницю магазину було складено адміністративний протокол за ч.1 ст.164 КУпАП, який вже скерували на розгляд місцевого суду. Також були вилучені слабоалкогольні напої у загальній кількості 152 літри, що підлягали реалізації проти чинного законодавства.

За скоєння даного правопорушення передбачається покарання у вигляді штрафу від 17 до 34 тис. грн. Нині на території області продовжуються заходи щодо виявлення та протидії незаконного виготовлення та обігу товарів, що підлягають акцизному податку.

 

Напередодні у області вже оштрафували директора магазину за продаж горілки з ознаками підробки марок акцизного збору.

Теги: незаконний продаж,марка акцизного податку,Рівненщина, Рівненська область,слабоалкогольні напої,адміністративне правопорушення,сарни,федорівка

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео