Житомир Інформ

Знову горить: у Кам'янському сталася чергова пожежа

Знову горить: у Кам'янському сталася чергова пожежа
162766 ПЕРЕГЛЯДІВ

Коли пожежі трапляються у приватних будинках, вважається, що їх приборкати трохи легше, адже й дістатися до будинку простіше, і загроза перекидання вогню на інші помешкання менша. Але у Кам'янському (що колись був Дніпродзержинськом) ледь не сталася трагедія саме у багатоквартирному будинку.

Як повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, про загоряння було повідомлено о 18:30. Там на проспекті Металургів Дніпровського району міста в одній із багатоповерхівок сталася пожежа. І зі слів сусідів, там перебував чоловік похилого віку. На місце оперативно було відправлено 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини. Сумарно було залучено 10 осіб та 3 одиниці спеціальної пожежно-рятувальної техніки.

По прибуттю на місце пожежі дійсно було виявлено загоряння на шостому поверсі дев'ятиповерхівки. Там горіла трикімнатна квартира. Спеціалісти рятувальної служби провели розвідку та виявили, що у квартирі на момент пожежі знаходився власник. 84-річного чоловіка було знайдено та винесено на свіже повітря на ношах. Після цього його доправили до екстреної медичної допомоги. В цій пожежі чоловік сильно постраждав, у нього виявилися опіки другого та третього ступеня важкості (обгоріли нижні кінцівки, зокрема стегна та гомілки) та отруєння продуктами горіння. Чоловіка доправили до Кам'янської лікарні швидкої допомоги.

Рятувальникам вдалося локалізувати пожежу за кілька десятків хвилин та загасити її. Загалом постраждало приблизно шість квадратних метрів кімнати, там вигоріло майно. На щастя, вогонь не перекинувся в інші кімнати.

Чому сталася пожежа – наразі з'ясовує слідчо-оперативна група.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео