Житомир Інформ

Українців, що перебувають у провінції Хубей, евакуюють 11 лютого

Українців, що перебувають у провінції Хубей, евакуюють 11 лютого
202943 ПЕРЕГЛЯДІВ

Громадян України, які висловили бажання повернутися з території, де запроваджено карантин, доставлять спеціальним чартерним рейсом за маршуртом «Київ - Ухан - Київ». Про це повідомляє пресслужба посольства України в Китайській Народній республіці на своєму офіційному сайті.

Зважаючи на стрімке поширення територією провінції Хубей коронавірусу (2019-nCoV), Уряд України вирішив евакуювати своїх громадян. Українці, які включені до списку на евакуацію, повинні бути напоготові. Мати на руках особисті документи та ті, що надають право на перебування на території КНР. Тримати зарядженими свої засоби комунікації (мобільний телефон, планшет тощо). Поповнити рахунок з урахуванням форс-мажорних ситуацій: надмірне використання інтернет-трафіку, можливість здійснення дзвінків у роумінгу чи в іншу країну. Мати запас води, продуктів та медикаментів та бути готовими до переміщень.

«Очікувати як на дзвінки Посольства на мобільний телефон, так і на повідомлення в групі «Embassy – EVACUATION» мобільного додатку Wechat, повністю координувати свої дії з представниками Посольства», — йдеться у повідомленні.

У посольстві наголошують, що в Україні всіх евакуйованих очікує обов`язковий двотижневий карантин.

 

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео