Житомир Інформ

Ковзанка на Банковій – радість для киян

Ковзанка на Банковій – радість для киян
52367 ПЕРЕГЛЯДІВ

Почалось встановлення конструкції для ковзанки біля Офісу Президента по вулиці Банковій.

Об’єкт буде розміщений на площі перед спорудою. Встановлення у робітників займе декілька днів.

Народний депутат Олексій Гончаренко («Блок Петра Порошенка») розповів, що територію, на які буде розміщений каток вже огородили парканом та можна побачити робітників, які почали працювати. Також нардеп сумнівно поставився до встановлення льодової ковзанки, а не асфальтованої.

Розмір цьогорічної ковзанки ще не встановлений. Минулого року площа конструкції становила близько 300 кв.м. Вхід був безкоштовний, але народ був незадоволений кількістю біотуалетів та тим, що за зимовими розвагами вони загородили протести.

Також минулого року період роботи ковзанки припав на зимові канікули. З цьогорічною ситуацією щодо локдауну, можуть зробити обмеження та скоротити години катання на день. Якщо держава негативно  оцінить карантин вихідного дня, в країні можуть ввести повний локдаун.

Поряд з конструкцією паралельно йде мітингування киян проти карантинних обмежень щодо будь-яких розмірів бізнесу та його офіційного підтвердження.

Також зараз відбувається монтування льодового катка та новорічного містечка на Деміївській площі за умовою, що відвідувачі будуть дотримуватися усіх карантинних заходів та триматися один від одного на безпечній відстані. Місце називатиметься Roshen Winter Village. Щодо розміру дані вже відомі – понад 2000 квадратних метрів, що ідеально підходить для карантинних обмежень. Реєстрація відбуватиметься через електронну чергу. Минулого року вхід в парк був вільним, покататися коштувало 69 гривень. Ціни на цей рік ще не відомі.

Проєкт відтворюються філіалом «Зимова країна на ВДНГ».

Будьте обережними та бережіть себе!!!

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео