Житомир Інформ

Польські слідчі затримали ще одну особу в справі Новака

Польські слідчі затримали ще одну особу в справі Новака
59308 ПЕРЕГЛЯДІВ

У справі ексочільника Укравтодору та ексміністра транспорту Польщі був затриманий ще один підозрюваний. Тепер їх семеро
Польська антикорупційна прокуратура затримала місцевого підприємця Александера Д. Його пов’язують із компанією, як прагнула отримати контракт на ремонт однієї з українських доріг.
Як стверджує речниця Окружної прокуратури Варшави Алєксандра Скшиняж, підприємця звинувачують у обіцянці вручення незаконної матеріальної вигоди.
Вона додала, що Александер Д. займався представництвом польської компанії, що збиралася відбудувати та відремонтувати один з українських автошляхів.
Польські слідчі та прокурори не уточнюють, чи будуть подальші затримання, адже справа є закритою.
Наразі Славомір Новак, якого польські та українські слідчі звинувачують в організації злочинної схеми, перебуває під арештом, проте оскаржує це рішення в апеляції.
Нагадаємо, Новака затримали наприкінці липня, а підозри у справі слідчими органами обох держав оголошено вже сімом особам. При чому лише одній особі оголошено підозру в Україні, решті – оголосять польські правоохоронці.
Польська антикорупційна прокуратура та НАБУ координують свою діяльність у цій справі, стверджує очільник НАБУ Артем Ситник.
Славомір Новак стверджує, що ця справа є політичним тиском на нього та партію «Громадянська платформа», яка нещодавно програла президентські вибори в Польщі.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Славомір Новак, НАБУ,Укравтодор
Автор: News Ukraine

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео