Житомир Інформ

У столиці відкриють новий заклад освіти для IT-спеціалістів

У столиці відкриють новий заклад освіти для IT-спеціалістів
20131 ПЕРЕГЛЯДІВ

Технологічний університет Києва отримає назву Set Universety. Сьомого грудня 2021 року відбулася перша презентація майбутнього закладу освіти. Передбачають, що студенти цього університету працюватимуть над стартапами та бізнес-кейсах. Головна мета створення закладу це підвищення взаємодії між бізнесом та державою.

 

Проаналізувавши потреби абітурієнтів спікери зробили висновок, що у пріоритеті молодь цікавиться: штучним інтелектом, наукою про дані та кібербезпекою. Організатори презентації розповіли про можливі спеціальності, що планують відкрити в новому навчальному закладі. До викладацької команди українських науковців планують залучити спеціалістів закордону. У пріоритеті розглядатимуться особи, що є власниками або працюють у провідних IT-компаніях. Ключову роль в університеті відіграватиме поєднання теорії і практики. Практичні навички потрібні для успішного працевлаштування, тому більше уваги приділятимуть практичним заняттям.

 

Ініціаторами та організаторами виступили засновник та партнер технологічної школи Roosh Сергій Токарєв та Київська школа економіки.

 

 

 

 

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео