Житомир Інформ

У Дніпрі затримали іноземців, що обкрадали квартири

У Дніпрі затримали іноземців, що обкрадали квартири
246498 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно у Дніпрі неподалік від одного з житлових комплексів працівники Нацполіції затримали трьох зловмисників, що обкрадали квартири. Вони пробиралися до помешкань через вікна, завдаючи шкоди захисним решіткам, і спокійно цупили те, що хотіли.

Затримання сталося у масиві, де знаходиться житловий комплекс RiverPark, на вулиці Набережній Перемоги. Зловмисниками виявилися іноземці, які є громадянами Грузії. Вони підозрюються в скоєнні квартирних крадіжок, одна з яких сталася буквально за день до затримання. Саме остання крадіжка стала фатальною для зловмисників, постраждалий повідомив конкретні суми викраденого, і саме з такою кількістю коштів і було затримано правопорушників. Про це повідомило ГУНП в Дніпрі.

Затриманими виявилися троє чоловіків віком від 29 до 39 років. Одразу по затриманню були проведені обшуки автомобілів та місць проживання злочинців. Саме там і знайшлося все награбоване майно, зокрема конкретно перераховане останнім потерпілим. Там було понад 400 тисяч гривень різною валютою та золоті прикраси. Окрім цього знайшли також і кілька гранат, що фактично ще й наражало на небезпеку сусідів правопорушників.

Затримання відбувалося за допомогою сектору розкриття злочинів проти власності кримінальної поліції Дніпровського районного управління. Також допомагали спецпризначенці.

Повідомляється, що вже відкрито два кримінальних провадження. Так, затриманим загрожує відповідальність за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження з боєприпасами) та за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Міру запобіжного заходу та санкції наразі ще обираються. А слідчі дії поки що тривають.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео