Житомир Інформ

Волинський район на межі з Білоруссю відокремився від неї колючими дротами

Волинський район на межі з Білоруссю відокремився від неї колючими дротами
239938 ПЕРЕГЛЯДІВ

7 грудня у селищі Любешів Камінь-Каширського району недалеко від пункту пропуску «Дольськ» був облаштований паркан, що відділятиме кордони України від Білорусі. Зазначається, що кордон в межах Волині з державою-сусідкою простягається на 214 км, з яких 55 км – належить Камінь-Каширському району.

Про це повідомляє Камінь-Каширська районна державна адміністрація.

Завдяки спеціальному інженерному оснащенню та необхідним будівельним матеріалам вдалося укріпити кордони на пункті пропуску «Дольськ», що відноситься до Любешівської територіальної громади. До цього залучилися органи виконавчої влади та місцевого самоврядування району, підприємці, а також лісогосподарські установи.

Голова районної держадміністрації, Ольга Ващук, повідомила, що з кожної територіальної громади району були виділені бюджетні кошти – по 49 тисяч грн для того, аби придбати ефективний засіб, що зможе укріпити кордон – колючий спіральний дріт типу «єгоза». Він закуповується за державні кошти та кошти обласного бюджету.

 

Також до пункту пропуску була доставлена й шарнірна сітка, на покупку якої вдалося зібрати більше 120 тисяч грн завдяки спільним зусиллям підприємців громади. 

Теги: кордони україни,кордон з Білоруссю,безпека україни,камінь-каширський,любешів,дольськ,єгоза,колючий дріт

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео