Житомир Інформ

На Дніпровщині знову сталася смертельна ДТП

На Дніпровщині знову сталася смертельна ДТП
327184 ПЕРЕГЛЯДІВ

Недаремно кажуть, що дорога криє в собі чисельні небезпеки. Це доводять аварії, що постійно трапляються у різних містах України. І добре, коли немає постраждалих. Але у Дніпровщині стався випадок, який забрав життя одразу кількох людей.

Відомо, що дорожньо-транспортна пригода сталася вранці. Це відбулося неподалік від села Карабинівка Павлоградського району. Там на трасі, що має назву М-30 та поєднує Київ, Луганськ та Ізварине, зіткнулися легковий автомобіль та вантажний. Саме такі дані надала Державна служба надзвичайних ситуацій.

Попередньою причиною такої трагедії є погодні умови. На дорозі було слизько, але автомобілі були не на зимовій гумі. В таких обставинах і сталося зіткнення. Причому спочатку перекинувся легковик, а потім і багатотонний вантажний DAF. Фактично він просто розчавив невеликий ВАЗ-2101.

Очевидці викликали на місце трагедії поліцію та рятувальників. Окрім цього викликали й екстрену медичну допомогу. Але це не врятувало водіїв. Хоча їх змогли ще дістати з автомобілів живими, обидва у результаті отриманих травм загинули на руках медиків. Рятувальникам довелося вже лише вимикати акумулятори задля того, щоб не допустити пожежі від пального, що розлилося в ході аварії.

Наразі поліція намагається з'ясувати причини цієї аварії. Чи справді причиною була ситуація на дорозі, чи хтось із водіїв був у стані, що не дозволив уникнути аварії. У будь-якому разі, загиблих вже не повернути

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео