Житомир Інформ

ДІЯТИ ЧІТКО, ВПЕВНЕНО ТА ЗЛАГОДЖЕНО

ДІЯТИ ЧІТКО, ВПЕВНЕНО ТА ЗЛАГОДЖЕНО
347397 ПЕРЕГЛЯДІВ
На південному напрямку тривають тренування протитанкових артилерійських та інженерних підрозділів, що несуть бойову службу на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.
Цього разу кілька підрозділів одночасно відпрацьовували навчальні завдання у тісній взаємодії одне з одним.
Як повідомив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, за легендою навчань, військовослужбовці мали спільними силами відбити спробу прориву ворожої бронетехніки на танконебезпечному напрямку.
- За лічені хвилини вони зайняли визначені позиції, розгорнули артустановки та почали встановлення мінних загороджень, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За словами командувача, було важко, але військові працювали в штатному режимі, спокійно і впевнено, як у бойовій обстановці. Разом із тим, за вмілими злагодженими діями відчувалась щоденна напружена служба та значний досвід.
- Ці навички за вісім років війни кожним військовослужбовцем вже опановані, тож завдання виконуються чітко, впевнено та злагоджено. Вочевидь, що і в бойових умовах вони діятимуть так само ефективно і будуть прикривати небезпечні напрямки від реального противника, - підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!
Відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео