Житомир Інформ

Нелегальний забір піщано-гравійної суміші річки Дністер

Нелегальний забір піщано-гравійної суміші річки Дністер
285127 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Львівщині виявили нелегальний забір піщано-гравійної суміші річки Дністер

 

Під час позапланової інспекції спеціалістами було виявлено забір незаконний забір піщано-гравійної суміші з прибережної захисної смуги річки Дністер, що неподалік села Задністря, що на Львівщині.



Так минулого року, у період з жовтня по грудень підприємством було здійснено робити на об'єкті «Захист села Ралівка, Задністря від затоплення паводковими водами річки Дністер, Самбірського району».



А у листопаді робітником підприємства, а саме, майстром, було здійснено самовільно забір  піщано-гравійної суміші з прибережної смуги річки Дністер.

 

Чоловік робив це використовуючи екскаватор, на вантажівки, для цілі, яка не пов'язана з роботою по захисту від затоплення паводковими водами. Дані дії є порушенням Правил державної власності на надра та статей 16. 19,65 Кодеку України "Про надра"

 

Зі слів директора підприємства, майстер здійснив збір автомобілем, який не є власністю підприємства та без його відома.

 

На чоловіка було складено протокол ла статтею 47 Кодексу України про адміністрування. Матеріали справи були направлені до місцевого слідчого відділу Самбірського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області для прийняття відповідного рішення.

 

Працівники інспекції розраховують суму збитків, за самовільно використання надрами України, відповідно до методики роздратування збитків.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео