Житомир Інформ

МОН планує збільшити зарплати медичним працівникам у закладах освіти

МОН планує збільшити зарплати медичним працівникам у закладах освіти
326508 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Міністр освіти України Сергій Шкарлет планує збільшити заробітні виплати медпрацівникам у всіх закладах освіти. Таку ініціативу освітянин оголосив на зібранні у Полтаві. Разом із Сергієм Шкарлетом робочий візит проводив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, голова Полтавської державної обласної адміністрації Дмитро Лунін, депутати обласної ради та керівники обласних департаментів освіти, науки та охорони здоров’я.

 

Загалом, у Полтавській області працюють шістсот двадцять дев’ять закладів дошкільної освіти та п’ятсот тридцять чотири заклади загальної середньої освіти, у яких  - чотириста сімсот п’ять медпрацівників, що турбуються про здоров’я дітей. Заробітна плата медперсоналу шкіл та садочків є мізерною, саме тому освітяни вирішили об’єднатися з медиками та спільними силами вплинути на збільшення грошових виплат.

 

Планують, створити пілотний проєкт та виплатити першу партію достойних зарплат найближчим часом. Нагадуємо, міністерство освіти продовжує перебувати у робочому «турі» по містах. Зараз, освітяни відвідують заклади освіти міста Лубни.

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео