Житомир Інформ

Російське вторгнення в Україну : Визнання геноциду, віра в ЗСУ та переговори з рф. Головне з інтерв‘ю президента Зеленського CNN

Російське вторгнення в Україну : Визнання геноциду, віра в ЗСУ та переговори з рф. Головне з інтерв‘ю президента Зеленського CNN
314869 ПЕРЕГЛЯДІВ

Визнання геноциду, віра в ЗСУ та переговори з рф. Головне з інтерв‘ю президента Зеленського CNN

? Україна не має гарантій, що росія не спробує знову захопити Київ, якщо зможе захопити Донбас.

? Тому для нас дуже важливо не допустити їх, відстояти свою позицію, тому що ця битва... вона може вплинути на хід усієї війни. 

? Про заяву Байдена, що вбивства цивільного населення, вчинені російськими військами, є геноцидом:

? Я маю таку ж думку, як і президент Байден. Подивіться, що сталося в Бучі. Зрозуміло, що це навіть не війна, це геноцид. Вони просто вбивали людей. Не солдатів, людей. Вони просто розстрілювали людей на вулицях.

? Про заперечення геноциду Макроном:

 ? Я думаю, що він хоче зробити якісь кроки для того, щоб росія вступила в діалог. Я просто сказав йому, що хочу, щоб він зрозумів, що це не війна, а не що інше, як геноцид. Я запросив його прийти, коли у нього буде можливість. Він прийде і побачить, і я впевнений, що він зрозуміє.

? Про недовіру світовим політикам, які у день пам’яті жертв Голокосту повторюють слова «ніколи більше»:

? Я не вірю всьому світу. Ми не віримо словам. Після вторгнення росії ми не віримо своїм сусідам. Ми не віримо всьому цьому. Єдина віра в себе, у свій народ, віра в ЗСУ і віра в те, що країни підтримають нас не лише своїми словами, а й діями.

? Про переговори з росією – Україна готова продовжувати діалог, але не сприйматиме російські ультиматуми. Чим швидше переговори почнуться, тим менше людей загине.

? Ми можемо боротися з російською федерацією і 10 років.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео