Житомир Інформ

Російське вторгнення в Україну : головне з виступу британського прем'єра Бориса Джонсона у Верховній Раді

Російське вторгнення в Україну : головне з виступу британського прем'єра Бориса Джонсона у Верховній Раді
342594 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Україна має перемогти. І переможе»: головне з виступу британського прем'єра Бориса Джонсона у Верховній Раді

? Я ходив чудовими вулицями вашої столиці, бачив достатньо української волі. Хто має вуха, той чує, хто має очі, той бачить, що Україна боротиметься, боронитиметься.

? Путінська воєнна машина спіткнулася об український патріотизм, перечепилася та розбилася. Ваша любов до країни зупинила їх.

? Ми – ваші друзі. І правда в тому, що ми занадто повільно починали розуміти, що сталося. Ми тоді не збагнули цього одразу та не змогли накласти потрібних санкцій на путіна. Ми більше не маємо права на повторення цієї помилки. Ви – господарі свого майбутнього. Ми у Великій Британії підемо за вами, ви ведете вперед, а ми ваші віддані друзі.

? Найближчими тижнями ми надішлемо Brimstone (протикорабельні ракети, ракетні системи) та панцирні машини, щоб евакуювати людей із захоплених територій.

? Ми маємо новий пакет підтримки: 300 мільйонів фунтів, радари, щоби визначати, де перебуває артилерія, що націлюється на ваші міста, дрони, щоби підсилити вашу піхоту та наступальні сили.

? Є багато причин, чому Україна викликає такі емоції у британців. Ви постали проти вбивчої агресії путіна, ви бороните своє право на самовизначення. 

? Це – демократія проти тиранії, це – воля проти утисків, це – право проти безправності, це – добро проти зла. І саме тому Україна має перемогти. І переможе!

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео