Житомир Інформ

Російське вторгнення в Україну : «Слуга Народу» починає системну роботу з переселенцями за кордоном на основі парламентських груп дружби

Російське вторгнення в Україну : «Слуга Народу» починає системну роботу з переселенцями за кордоном на основі парламентських груп дружби
437149 ПЕРЕГЛЯДІВ

⚡️«Слуга Народу» починає системну роботу з переселенцями за кордоном на основі парламентських груп дружби

Наша партія ініціює проєкт, у межах якого делегації народних депутатів із парламентських груп дружби з іноземними державами відвідають країни, котрі прийняли найбільше переселенців з України. У фокусі уваги – працевлаштування, освіта, медичне забезпечення наших громадян за кордоном.

Перші візити будуть вже цього тижня. Зокрема, до Польщі, Німеччини, Чехії, Словаччини, Молдови, Румунії, Італії, Іспанії, Австрії та інших країн, які прийняли українців, які змушені були їхати подалі від війни.

Депутати глянуть на реальний стан умов проживання українців у цих країнах, опрацюють проблеми, з якими вони стикаються у конкретних сферах, донесуть ці проблеми до центральної та місцевої влади країни, проведуть зустрічі з керівництвом країни щодо вирішення виявлених проблем. Крім того, після повернення до України депутати мають намір на рівні української законодавчої та виконавчої влади напрацювати рішення для допомоги переселенцям.

Основна мета проєкту – зробити все, щоб поки триває війна, українці за кордоном мали гідні умови життя та роботи. А після нашої перемоги – неодмінно повернулися назад до України.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

©2020 zhytomyr-inform

Мої відео